INICI  |  EMPRESA  |  ENLLAÇOS  |  LOCALITZACIÓ  |  CONTACTE   
Empresa
 
L'assessoria T.Assessors Fiscals La Selva S.L., ofereix des de l'any 1983 un servei d'assessorament qualificat, dirigit fonamentalment a la petita i mitjana empresa (autònoms) amb eficàcia i solvència garantida.

El nostre equip de professionals col·legiats, li oferirà una atenció personalitzada a les seves necessitats de negoci, basat en un tracte selecte i professional, avalat per més de 25 anys d'experiència al seu servei i que ens dona crèdit a l'hora d'escollir les millors solucions per optimitzar i treure el màxim rendiment de la seva empresa.

La filosofia de l'assessoria es oferir un servei intregral, per tal de poder complir amb puntualitat i rigor amb totes les obligacions fiscals, laborals i comptables.

El col·lectiu de professionals que disposem compte amb una àmplia experiència en intervencions judicials (suspensió de pagaments, fallides,...) i subhastes.

XAVIER TAPIAS OLLER,
ECONOMISTA

 
Farmataf

T&C Assessors


Gestoria, Asesoria, Assessoria Sils, Girona, Santa Coloma de Farners, Riudarenes, Vidreres, Maçanet de la Selva, Assessoria Fiscal, Assessoria Comptable, Assessoria Laboral,
Assessoria Jurídica, Immobiliaria, Financer, Farmàcia, Compra i venda de farmàcies, Compra, Venta, Farmacias, Farmacia, Asesoria, Asesores, Fiscales.