INICI  |  EMPRESA  |  ENLLAÇOS  |  LOCALITZACIÓ  |  CONTACTE   
Empresa
 
L'assessoria T.Assessors Fiscals La Selva S.L., ofereix des de l'any 1983 un servei d'assessorament qualificat, dirigit fonamentalment a la petita i mitjana empresa (autònoms) amb eficàcia i solvència garantida.

El nostre equip de professionals col·legiats, li oferirà una atenció personalitzada a les seves necessitats de negoci, basat en un tracte selecte i professional, avalat per més de 25 anys d'experiència al seu servei i que ens dona crèdit a l'hora d'escollir les millors solucions per optimitzar i treure el màxim rendiment de la seva empresa.

La filosofia de l'assessoria es oferir un servei intregral, per tal de poder complir amb puntualitat i rigor amb totes les obligacions fiscals, laborals i comptables.

El col·lectiu de professionals que disposem compte amb una àmplia experiència en intervencions judicials (suspensió de pagaments, fallides,...) i subhastes.

XAVIER TAPIAS OLLER,
ECONOMISTA

 
T.Assessors Fiscals La Selva

Farmataf


Gestoria, Asesoria, Assessoria Sils, Girona, Santa Coloma de Farners, Riudarenes, Vidreres, Maçanet de la Selva, Assessoria Fiscal, Assessoria Comptable, Assessoria Laboral,
Assessoria Jurídica, Immobiliaria, Financer, Farmàcia, Compra i venda de farmàcies, Compra, Venta, Farmacias, Farmacia, Asesoria, Asesores, Fiscales.